Blog

aneb co je nového :-)


Mám tu pro Vás další alternativu zdravého mlsání :-) Úspora času a materiálu zaručena - nezabere i s přípravou déle než 30 minut. A je vhodná i pro vegany.

TF doplňky

01.05.2018

ode dneška si můžete objednávat triko, tílka a batůžky přes webový formulář. Poptávku vytvoříte velice snadno, stačí jen vybrat z nabízených možností.

Mám tady pro všechny aktivní cvičenky supr čupr příležitost jak získat ePermanentku - 5 vstupů na cvíčo :-)

Pečení mě zkrátka baví :-) Tento týden mám pro Vás už druhý dezert a to skvělý jablíčkový koláč. Je lehký na přípravu, na chuť a nepotřebujete vůbec žádné máslo ani olej.

Po dlouhé době mám pro Vás další recept z řady zdravých dezertů :-) U nás doma jsou bábovky na denním režimu a pečou se na různé způsoby. Nyní jsem vyzkoušela verzi "zeleninovou" a nešlápla jsem vůbec vedle. Tato mokrá bábovka chutná velmi vláčně, lahodně a hlavně patří mezi ZDRAVÉ alternativy v pečení.

Cvičení není nikdy dost :-) Tak proč nespojit příjemné s užitečným a nejet rovnou na víkend? To si říkám už několik let :-D Je to tady! A to koncem dubna směr Špindlerův Mlýn.

Zdravý životní styl a sport je celý můj život. A proto jsem se rozhodla podílet se s Vámi každé dva měsíce o vlastní zkušenosti a názory na tato témata :-)

Po delší době opět další recept na sladkou mňaminu :-) Tentokrát drobenkový koláč s čerstvými ostružinami. Chutná výborně a místo ostružin můžete použít různé druhy ovoce (jahody, jablka, lesní směs, višně, atd.).